Acțiunea Catolică este o școală de formare permanentă, o familie în care cei mai mari se îngrijesc de cei mai mici și împreună, călăuziți de asistenții spirituali, pășesc pe urmele lui Cristos. După ziua de formare a președinților, în centrul atenției Consiliului diecezan este sectorul copii. Astfel, echipa diecezană a sectorului copii a pregătit o activitate formativă cu tema Misiune cu pasiune, fără amărăciune, moto-ul: „Du-te și Domnul să fie cu tine!” (1Sam, 17,37).

Activitatea este adresată responsabililor parohiali ai grupurilor de copii din Acțiunea Catolică și urmărește reconectarea acestora cu propria misiune, cu responsabilitățile ce le revin în calitate de responsabili de grup, modalități practice de a desfășura activități în pandemie.  Această activitate se va desfășura sâmbătă, 14 noiembrie 2020, și va fi găzduită de platforma Zoom. Înscrierile se vor realiza completând formularul de aici, până vineri, 13 noiembrie a.c.

Programul activității este următorul:
10.45 – Conectarea pe platformă
11.00 – Deschiderea întâlnirii
Rugăciune de început
11.20 – Moment formativ – Misiune cu pasiune, fără amărăciune
11.40 – Atelier – Pietrele și Armura
12.30 – Atelier – Ce putem face?
13.10 – Feedback – Google Forms
13.20 – Încheiere
Rugăciune de final

Pentru reușita acestei activități e necesar ca fiecare participant să aibă o conexiune bună la internet, să poarte cu sine zâmbetul, buna dispoziție, energia și tricoul Acțiunii Catolice.

Hei copilărie, ACC e bucurie!

Cristina Mare,
președinte diecezan