Acțiunea Catolică „Sfântul Iosif” din Dieceza De Iași propune tinerilor un itinerar spiritual pentru perioada Adventului și a Crăciunului – O călătorie numită „iubire”.

Echipa sectorului tineri din Acțiunea Catolică, împreună cu asistenții spirituali, a pregătit câte un gând care să mențină mintea și inima atentă și caldă pentru fiecare zi din timpul Adventului. Scopul acestui drum este acela de a ne pregăti gândurile și inima pentru a-l primi și a-l descoperi pe Isus, pruncuşorul, în viețile noastre.

Itinerarul este alcătuit dintr-un verset bliblic, parte din Evanghelia zilei, pe baza căruia s-a formulat o scurtă relecție. Tinerii au participat cu o mică rugăciune și o întrebare care să fie ghid pentru activitatea din întreaga zi. Imaginile itinerarului vor putea fi accesate pe pagina de facebook a asociației. Vă încurajăm să le folosiți în pregătirea voastră spirituală și să le distribuiți și celorlalți!

Ne dorim ca bucuria timpului petrecut împreună cu Isus să atragă și pe cei care caută în locuri nepotrivite. Acest drum parcurs împreună să construiască în noi o iesle caldă de care are nevoie pruncuşorul pentru a se așeza în inimile noastre!