Dragi acționari, în acest an, adeziunea la Acțiunea Catolică se celebrează duminică, 6 decembrie. Aceasta este precedată de o zi de reculegere, timp de pregătire pentru marea sărbătoare. Copiii, tinerii și adulții sunt chemați să reînnoiască „da”-ul la Cristos, la Biserică, fiind invitați să trăiască și să mărturisească milostivirea lui Isus.

Adeziunea reprezintă pentru fiecare dintre noi bucuria de a descoperi bunătatea lui Cristos în cei de lângă noi și de a răspunde chemării Lui în a sluji Biserica pentru binele lumii. Vă invităm să trăiți aceste momente de sărbătoare în parohiile voastre, copii, tineri și adulți alături de asistenții spirituali, de întreaga comunitate, avându-l în centrul atenției la sfânta Liturghie pe Cristos.

Pe 8 decembrie va avea loc deschiderea Anului Sfânt al Milostivirii, dar pe care Papa Francisc ni l-a oferit în acest an. În această zi, membrii Acțiunii Catolice Italiene, care vor reprezenta şi Forumul Internațional al Acţiunii Catolice, vor fi prezenți la celebrările din Piața „Sfântul Petru”, când se va deschide Poarta Sfântă. Dorim și noi să fim în comuniune cu cei prezenți în piață la acest eveniment deosebit pentru Biserică.

Domnul să ne binecuvânteze pentru a fi în lume instrumente ale păcii și ale milostivirii Sale!
Sărbătoare frumoasă tuturor!

Consiliul Director AC Iași