Redirecționează până la 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Acțiunea Catolică „Sfântul Iosif”!

Și în acest an, Acțiunea Catolică „Sfântul Iosif” este cu până la 3,5% mai aproape de inimile tuturor membrilor și simpatizanților din Dieceza de Iași și de oriunde în lume. Toate persoanele care au realizat venituri în 2020 pot susține activitatea noastră și mai mult, redirecționând cu până la 3,5% din impozitul pe venit. Membrii asociației salariați, precum și rudele acestora și toți doritorii de drept sunt invitați să susțină activitatea asociativă prin această modalitate.

***

Obiectiv campanie:

Redirecționarea până la 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Acțiunea Catolică „Sfântul Iosif”.

Descriere campanie:

Conform Legii 571/2003, contribuabilii persoane fizice pot să direcționeze către o organizație nonprofit cu până la 3,5% din impozitul pe venit plătit de ei (care ar ajunge, altfel, la bugetul statului). Acest lucru se poate realiza foarte simplu, prin completarea unui formular standard. Redirecționarea este gratuită, adică nu duce la nicio cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul respectiv. Formularul este opțional și poate fi completat de orice persoană fizică care obține venituri din salarii și asimilate acestora. Rezultatul este virarea, în contul organizației nonprofit sau a unității de cult, a unei sume reprezentând până la 3,5% din impozitul anual plătit pentru salariul persoanei respective.

Asociația Acțiunea Catolică „Sfântul Iosif” activează în zona Moldovei, în cinci județe ale țării, în 45 de parohii, cu peste 1300 membri. Este parte din Federația Acțiunea Catolică din România și, implicit, din Forumul Internațional al Acțiunii Catolice. Asociația Acțiunea Catolică „Sfântul Iosif”, având statut juridic de organizație nonprofit, face, deci, obiectul legii 571/2003.

În acest sens, membrii asociației salariați, precum și rudele acestora și toți doritorii de drept sunt invitați să susțină activitatea asociativă prin redirecționarea cu până la 3,5% din impozitul pe venit către asociație.

Alte mențiuni:

Cum puteți susține asociația?

Dacă ați realizat venituri în 2020, descărcați și completați cu datele dumneavoastră formularul 230 dacă aveți venituri din salarii sau pensii. Formularul se poate descărca de aici.

Completarea Formularului 230:

Scrieți datele dumneavoastră de identificare la punctul I; formularul trebuie semnat și datat de către dumneavoastră.

Formularul se completează în două exemplare:

–              originalul se depune direct la registratura organului fiscal (ANAF), sau pot fi trimise prin poștă prin scrisoare recomandată, de către dumneavoastră;

–              iar copia se păstrează de către contribuabil sau de către împuternicitul acestuia.

DATA LIMITĂ ESTE 25 MAI 2021!

Datele de identificare ale Asociației Acțiunea Catolică „Sfântul Iosif” sunt:

•             denumirea oficială a organizației: Asociația Acțiunea Catolică „Sf. Iosif”

•             codul de identificare fiscală: 18792590

•             contul bancar al organizației (lei), în format IBAN: RO27BTRLRONCRT0359664501

Vă mulțumim din inimă pentru susținere!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.