ACT te vizitează! Ne dorim ca în luna martie să ajungem și în comunitatea ta. Vrem să te cunoaștem! Ne primești?

Echipa sectorului tineri din Consiliul Diecezan al Acțiunii Catolice organizează în luna martie Caravana ACT prin care își propune să ajungă în cât mai multe parohii din dieceza de Iași. Fie că ești la început în Acțiunea Catolică, fie că vrei un refresh la ceea ce înseamnă și reprezintă Acțiunea Catolică, noi venim în ajutorul tău chiar la tine acasă. Scopul acestei activități este de a întâlni cât mai mulți tineri din diferite parohii, de a sta de vorbă cu ei, de a răspunde întrebărilor frecvente, de a promova Acțiunea Catolică și de a înțelege care este misiunea noastră ca acționari. Ne propunem ca aceste întâlniri să decurgă într-un mod prietenesc exact ca într-o familie, familia AC.

Dacă te-am făcut curios tot ce rămâne de făcut este să te înscrii la Caravana ACT! Noi abia așteptăm te cunoaștem și să petrecem împreună o zi în stilul AC! Ca să ajungem și la tine, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înscriere de aici în perioada 6-20 februarie, iar apoi împreună vom stabili o zi în care ne putem vedea.

Bineînțeles că, pentru a avea grijă unii de alții în această perioadă destul de specială, întâlnirile vor avea loc respectând normele de protecție în vigoare în ceea ce privește combaterea virusului Sars CoV 19.

Echipa sectorului tineri