Acțiunea Catolică „Sfântul Iosif” din Dieceza de Iași dorește tot mai mult să fie în slujba Bisericii locale, să contribuie la formarea laicilor în spiritul Conciliului al II-lea din Vatican și să îi încurajeze pe aceștia ca, în propriile parohii, să fie parte activă a muncii de apostolat, în deplină comuniune cu păstorii.

În dorința de a identifica modalitățile cele mai potrivite de implicare a Acțiunii Catolice în comunitățile Diecezei de Iași, dialogul cu păstorii este esențial. În acest sens, vă adresăm invitația de a participa la o întâlnire referitoare la rolul Acțiunii Catolice în Dieceza de Iași, într-un spirit de reflecție, de dialog, de împărtășire și de colaborare sacerdotală.

Invitația este adresată părinților parohi și părinților vicari ce păstoresc comunități parohiale în care este prezentă Acțiunea Catolică, preoților care intenționează să susțină un grup de Acțiune Catolică în propria parohie și tuturor preoților care doresc să își ofere contribuția în privința temei enunțate. La această întâlnire va participa și PS Iosif Păuleț, păstorul Diecezei de Iași.

Întâlnirea va avea loc la Centrul „Gaudium et Spes” din Traian (jud. Neamț), în ziua de 29 octombrie a.c, începând cu ora 10.00 și se va încheia cu prânzul de la ora 13.00.

Pentru o mai bună organizare vă adresăm rugămintea de a anunța prezența până la data de 27 octombrie a.c. prin una dintre următoarele modalități: telefon – 0741/501481, e-mail – pr.felixroca@gmail.com sau prin completarea formularului de aici.