Perioada estivală se apropie de final, iar toamna ne bate la ușă și se arată bogată în evenimente, atât la nivel parohial, cât și la nivel diecezan. După cum bine știm, în luna septembrie ne dorim să relansăm viața asociaţiei, pregătindu-ne pentru un nou an asociativ. În perioada 1-30 septembrie 2019 se va desfășura campania de promovare a Acțiunii Catolice, cu tema:

BUCURIA DE A FI ÎMPREUNĂ

Această campanie urmăreşte promovarea asociaţiei noastre, atât la nivel parohial, cât și la nivel diecezan, ca pregătire pentru noul an asociativ. Încurajăm copiii, tinerii și adulții, care sunt în căutarea unei modalități concrete de trăire a credinței, să cunoască familia Acțiunii Catolice, să își însușească valorile ei și să se alăture inițiativelor parohiale.

Vă invităm să faceți cunoscute activitatea și misiunea Acțiunii Catolice în comunitate, copiilor, tinerilor și adulților prezentând materialele pregătite de Consiliul Diecezan. Aceste materiale au fost realizate de echipele de sector și au următoarea structură: un video pentru fiecare sector, care prezintă activitatea copiilor, tinerilor și adulților în imagini, un material formativ pentru fiecare sector în parte și o activitate dinamică/practică.

Vă dorim să aveți un nou start frumos și rodnic în grupul parohial AC! Încredinţăm Acțiunea Catolică mijlocirii Sfântului Iosif, patronul nostru spiritual și Sfintei Fecioare Maria, Mama și Regina noastră și îi rugăm să ne fie model de credință și slujire!

Materialele pentru promovarea Acțiunii Catolice în parohii se găsesc aici și pe pagina de facebook.

Cristina Mare,
președinte diecezan