Într-o societate în care se pune tot mai mare preț pe materialism și superficialitate, într-un mediu în care valorile fundamentale umane au din ce în ce mai puțin loc între prioritățile cotidiene, un strigăt pentru cei fără apărare se aude la Marșul pentru Viață, sâmbătă, 21 martie.

Inițiativă devenită tradiție a lunii martie în rândul celor care cred că tărie în apărarea vieții, Marșul pentru Viață adună anual mii de oameni în zeci de orașe ale României într-un drum al rugăciunii. În acest sens, Acțiunea Catolică își manifestă cu deosebită apreciere suportul acestei manifestații a umanității și îi încurajează pe toți membrii și simpatizanții să ia parte la această frumoasă acțiune de apărare a vieții.

Cu bucurie participă și membrii Consiliului Național al Acțiunii Catolice din România, împreună cu asistenții spirituali la nivel național și comitetul director ACRO la manifestările din Cluj Napoca unde, în aceste zile, se desfășoară întâlnirea Consiliului Național.

În dieceza noastră, puteți participa în unul din cele două orașe de referință pentru această activitate: Iași și Bacău. Mai jos găsiți programul inițiativelor la nivel local.

Vă invităm cu drag să reprezentați Acțiunea Catolică în susținerea celui mai frumos dar de la Dumnezeu prin Marșul pentru Viață din data de 21 martie 2015!

Bacău:

Vineri, 20 martie

19.00 – 21.30 Festivalul Candelelor „Fiecare viață este un dar” – Piața Tricolorului

Sâmbătă, 21 martie

10.30 Sfânta Liturghie și Calea Sfintei Cruci în biserica „Sfinții Petru și Paul”

12.00 Marșul pentru Viață – Piața Tricolorului

Marşul va avea următorul traseu: din faţa Casei de Cultură, pe Str. Erou Gheorghe Rusu, Str. 9 Mai, Calea Mărăşeşti, Str. Nicolae Bălcescu, Str. Mihai Viteazul, Str. Luminii, pe lângă Casa de Cultură, cu revenirea în Piaţa Tricolorului.

Iași:

Sâmbătă, 21 martie

13.30 Marșul pentru Viață – Piața Unirii

Marșul va avea următorul traseu: Piața Unirii – Colegiul Național Iași – Bulevardul Independenței – Strada I.C. Brătianu – Teatrul Național Vasile Alecsandri – Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Punctul de oprire va fi în fața Catedralei Mitropolitane, unde vor fi susținute o serie de discursuri ale organizatorilor și ale invitaților.

Pentru mai multe informații, puteți accesa www.marsulpentruviata.ro.

all by well known designers
Models Direct Models Get Virtual Reality Makeovers

How To Find Fashion Bargains
Women Who Are Keen On Fashion Choose Black Dresses

but really Loved Batman prolly cause it was in color
Secondary Sexual Characteristics of Human Beings

1920s street fashion
Create Your Own Niche as a Personal