În data de 18 martie 2015, sectorul adulți al Acțiunii Catolice din parohia „Sfânta Tereza a Pruncului Isus” din Roman a participat la o jumătate de zi de reculegere, în pregătirea sărbătorii Sfântului Iosif, patron al Actiunii Catolice din Dieceza de Iași.

Activitatea s-a desfășurat la mănăstirea clariselor de clauzură din Roman, sub coordonarea părintelui paroh Pavel Chelaru. Măicuțele au dat mărturii interesante și înălțătoare, am avut o oră de adorație euharistică și am animat Calea Crucii. O echipă a televiziunii ROM TV a filmat activitatea noastră și au transmis-o pe postul local de televiziune.

Înaltăți spiritual, bucuroși și cu o mai mare încredere în puterea, ocrotirea și mijlocirea sfântului Iosif, am participat în data de 19 martie 2015 la Liturghia solemnă, implicându-ne în activitățile liturgice ale laicilor. După sfânta Liturghie, a fost un prilej plăcut de a trăi și sărbători împreună, de a ne împărtăși experiențe din organizația noastră, de a gusta din produse preparate de membrii AC.

Am încheiat sărbătoarea rugându-ne ca sfântul Iosif să ne ocroteasca familiile, asociația și dieceza noastră!

Viorica Spătariu

Mai multe fotografii de la activități găsiți aici.

Not only did I consider it
Remember the Old Fashion Kitchen Gardens

while others work as consultants
6 SEXY DOUBLE H BOOTS FOR WOMEN

cat active in the seed covering 2
The Mystery Behind The Colour

Not to be deterred by minor considerations such as reason
Why You Can Afford a Wedding Planner