Dumnezeu ne oferă şi anul acesta posibilitatea de a străbate drumul Postului Mare pentru a ajunge, mai apoi, să celebrăm Săptămâna Sfântă şi solemnitatea Învierii Domnului. Postul Mare este timpul sfânt în care suntem chemaţi să veghem mai atent la paşii credinţei noastre prin ascultarea şi punerea în practică a cuvântului lui Dumnezeu.

Pentru o mai rodnică trăire a timpului de pregătire pentru sărbătoarea Paştelui, sectorul tineri din Acţiunea Catolică „Sfântul Iosif” propune un itinerar spiritual on-line care se adresează în special adolescenţilor şi tinerilor. Acest itinerar spiritual are menirea de a crea zilnic un timp de tăcere şi de reculegere pentru a asculta şi a pune în practică tot ceea ce ne învaţă cuvântul lui Dumnezeu.

Itinerarul are titlul „Victoria vieţii” pentru a ne ajuta în fiecare zi să descoperim victoriei vieţii asupra morţii, a luminii asupra întunericului, a harului asupra păcatului.

În fiecare zi este propusă o imagine care conţine un verset din evanghelia zilei, o reflecţie şi o rugăciune. Acest format permite şi distribuirea cu uşurinţă pe reţelele sociale astfel încât fiecare persoană poate realiza o operă de evanghelizare în ambientul internetului.

Adresa itinerarului este: http://itinerar-postul-mare.blogspot.ro/

Vă dorim să trăiţi un itinerar spiritual rodnic!