Acțiunea Catolică „Sfântul Iosif” organizează sâmbătă, 20 mai 2017, Întâlnirea Diecezană a Adulților din Acțiunea Catolică. Aceasta se va desfășura în parohia „Sfântul Anton de Padova” din Faraoani.

Tema din acest an este Sfânta Fecioară Maria – model de ascultare, însoțită de moto-ul Iată, slujitoarea Domnului! (Mt 1,38). Sunt invitați să participe toți membrii și simpatizanții din Acțiunea Catolică, sectorul adulți, împreună cu asistenții spirituali parohiali și cu toți cei care doresc să ia parte la acest eveniment. Avem bucuria ca în acest an să sărbătorim centenarul aparițiilor Sfintei Fecioare Maria de la Fatima.

Anul 2017 este un an jubiliar pentru Acțiunea Catolică din Dieceza de Iași, deoarece se împlinesc 25 de ani de prezență și activitate a acestei asociații, dar şi 20 de ani de la formarea sectorului adulți. Această zi este o ocazie deosebită pentru a-i mulțumi lui Dumnezeu pentru acest dar pe care ni l-a oferit de a face parte din marea familie a Acțiunii Catolice. Dorim, totodată, ca întreaga zi să fie o invocaţie către Regina Păcii pentru pace în lumea întreagă.

Fie ca acest timp petrecut împreună să întărească în membri adeziunea la Acțiunea Catolică și să-i încurajeze în misiunea lor de laici responsabili!

Programul întâlnirii este următorul:
09.00 – Primirea participanţilor
09.30 – Rugăciunea de deschidere. Salutul părintelui paroh
10.00 – Moment spiritual Sfânta Fecioară Maria – model de ascultare
11.00 – Mărturii
11.30 – Sfântul Rozariu
12.00 – Sfânta Liturghie
13.00 – Prânzul
14.00 – Moment cultural- recreativ
15.00 – Rugăciunea de încheiere – Rozariul Milostivirii Divine

Vă așteptăm!

Cristina Mare