Dragi membri și simpatizanți ai Acțiunii Catolice,

Suntem în luna Mai, luna dedicată Maicii noastre cerești, modelul nostru de fidelitate, dăruire, de ascultare a Cuvântului și colaborare la împlinirea Planului de mântuire a tuturor oamenilor. Suntem în timpul de așteptare a Rusaliilor, ne propunem ca, uniți în rugăciune, să invocăm darurile Duhului Sfânt pentru a fi mărturisitori fideli ai Evangheliei prin cuvinte și fapte, asemeni Sfintei Fecioare Maria.

În ziua de 20 mai 2023, membri și simpatizanții sectorului adulți sunt invitați să participe la Întâlnirea Diecezană a adulților, ediția a XV-a, care se va desfășura la Parohia „Sfânta Fecioară Maria, Regină” din Iugani, comuna Mircești, județul Iași. Activitatea diecezană are ca temă: Martori ai Duhului Sfânt și moto „Când va veni Duhul Sfânt asupra voastră, voi veţi primi o putere şi îmi veţi fi martori”(Fp 1,8) urmărește sublinierea importanței darurilor Duhului Sfânt însoțite de încredințarea misiunii de mărturisitori ai credinței și luptători curajoși pentru apărarea valorilor creștine.

Programul activității este următorul:

09.00 – Primirea participanților

09.30 – Deschiderea zilei și rugăciunea de început

10.15 – Martori ai Duhului Sfânt – moment formativ

11.00 – Pauza

11.20 – În așteptarea Duhului Sfânt

12.00 – Sfânta Liturghie

13.00 – Prânzul

13.45 – Și adulții au talent! – program artistic

15.30 –  Rugăciunea de final 

            Pentru înscrieri, responsabilul parohial al sectorului adulți va completa până miercuri, 17 mai, ora 20.00, formularul https://forms.gle/RYecxne1YnVDW9eC6 care poate fi regăsit și pe pagina de Facebook a asociației. Fiecare participant este rugat să susțină activitățile asociației cu  o contribuție de 10 lei și să poarte cu bucurie însemnele Acțiunii Catolice (tricou, insignă, cravată).

 Dorim ca aceste activități desfășurate împreună să ne întărească apartenența la Acțiunea Catolică și să ne încurajeze în misiunea de laici responsabili, fideli și pasionați de Dumnezeu.

Sfânta Fecioară Maria, Regina Acțiunii Catolice, să mijlocească pentru noi!

Cu prețuire, Consiliul Decezan