„Dă-ne, Doamne, curajul martirilor!”

În ziua de 19 martie 2014 membrii Consiliului Diecezan ai Acțiunii Catolice din Dieceza de Iași, împreună cu asistentul spiritual diecezan, părintele Felix Roca, au trăit o zi cu adevărat intensă alături de grupul de Acțiune Catolică din parohia „Sfântul Iosif Muncitorul” din Piatra Neamț.

Sărbătoarea Sfântului Iosif este, într-un mod special, sărbătoarea Acțiunii Catolice din Dieceza de Iași, care-l are ca patron și mijlocitor pe sfântul Iosif.

După ce am meditat împreună Calea Sfintei Cruci, a urmat Sfânta Liturghie concelebrată. În predica sa, părintele Felix ne-a îndemnat să imitam credința puternică a sfântului Iosif și să încercăm să ducem o viață sfântă, ascultând glasul Domnului.

Dorind să ne pregătim pentru celebrarea beatificării episcopului Anton Durcovici, din data de 17 mai, după Sfânta Liturghie ne-am unit în rugăciune, cerând de la Dumnezeu curajul martirilor, având ca model de sfințenie pe episcopul nostru martir.

Sfinților martiri, ajutați-ne pe drumul convertirii noastre, în lupta împotriva răului și în adevărata mărturisire a credinței! Dați-ne curajul să răspundem lui Dumnezeu cu disponibilitate și promptitudine, asemenea sfântului Iosif!

Cristina Mare

And even if he tries to not involve her
Butterfly Wings use to be able to Fairy Tales Halloween Costume

Her show was glorious to say the least
Sue Wong brings the magic of