În acest an, campania de promovare AC este despre cum Acțiunea Catolică poate schimba vieți. Ne propunem pentru perioada următoare să facem asociația și specificul ei cunoscute. Pentru anul asociativ 2016 – 2017, asociația are în vedere o promovare globală, pe parcursul întregii luni septembrie.

Titlu/Temă: Lansăm ACțiunea… între oameni!
Motto: Fii curajos! Fii ACtonaut!

Ce vrem noi să facem prin această lună de promovare?
1. Să reaprindem flacăra grupului parohial AC prin activități progresive care să reintroducă membrii în specificul AC și în slujirea lor pentru Cristos, prin comunitatea din care fac parte.
2. Să încurajăm copii, tineri și adulți care sunt în căutarea unei modalități concrete de trăire a credinței să cunoască familia Acțiunii Catolice și să se alăture inițiativelor parohiale care stau sub coordonarea AC.

Și în acest an săptămânile vor păstra tematicile laturilor după care activitățile AC sunt structurate, în ordine aleatorie: formativă, caritativă, liturgică și cultural-recreativă.

În cadrul fiecărei săptămâni, activitatea de promovare coordonată la nivel diecezan va fi următoarea:
– Vom publica pe pagina de facebook, la începutul săptămânii, un grafic cu o imagine reprezentativă pentru săptămâna respectivă și un citat în aceeași tematică
– Împreună cu graficul, va apărea pe site un scurt articol cu propuneri de activități pentru săptămâna respectivă care să fie desfășurate în parohie
– În timpul săptămânii, pe site va apărea un scurt material despre tematica săptămânii, poate chiar cu activități concrete ale asociației (acolo unde este posibil), fie un text narativ, fie un filmuleț sugestiv. Vă încurajăm să folosiți aceste materiale în activitățile parohiale.
– Dacă, de-a lungul săptămânii, în asociațiile parohiale se vor desfășura activități reprezentative, vor fi promovate și pe pagina diecezană

Structura lunară:

Săptămâna I: 4 – 11 septembrie – CULTURAL – RECREATIVĂ

Săptămâna II: 12 – 18 septembrie – FORMATIVĂ

Săptămâna III: 19 – 25 septembrie – LITURGICĂ

Săptămâna IV: 26 septembrie – 2 octombrie – CARITATIVĂ