Campania „Croitori de viitor” continuă, iar în acest sens am primit un nou ajutor, de data aceasta din partea parohiei romano-catolice „Sfântul Anton de Padova” din Iași. Îndrumați de părintele paroh, Alois Farțadi și de părintele vicar, Gabriel Hălănduț, întreaga comunitate a reușit să se mobilizeze pentru a-i ajuta pe copiii din Africa.

Duminică, 19 iunie 2016, în parohia mai sus menționată s-a desfășurat o promovare a campaniei noastre la care credincioșii au răspuns pozitiv scopului propus. Atât copiii, adulții, cât și tinerii au dorit să fie ambasadori ai educației gândindu-se la copiii care încă nu au acces la educație școlară.

Vă reamintim că scopul campaniei este de a strânge fonduri financiare pentru 80 de copii din Bakaka, Kenya cărora le vom oferi uniforme școlare pentru a putea frecventa cursurile. Dacă doriți să contribuiți la această campanie accesați linkul de aici.

Mai multe detalii și fotografii de la evenimentul desfășurat în parohia „Sfântul Anton de Padova” Iași găsiți pe www.sfantoniasi.ro