Draga mea,
Dragul meu,

Acasă este acolo unde suntem iubiţi şi iubim din toată inima, ne simţim în siguranţă, ne „ghemuim” când vărsăm lacrimi, ne alimentăm încrederea şi speranţa, ne întoarcem după ce am călătorit, hoinărit sau chiar rătăcit… Acasă ar fi bine să ne simţim şi cu Isus, cel care şi-a făcut casă în firea omenească, în lumea noastră! El se simte acasă cu tine! Tu?

De aceea, îţi propunem să parcurgi în timpul Adventului Drumul spre acasă: o călătorie a sufletului. Să îţi regăseşti liniştea cu Isus, să îţi întăreşti paşii pe drumul credinţei şi să pregăteşti mai bine sălaşul vieţii tale pentru ca Isus să se simtă acasă cu tine!

Primeşte călăuza Cuvântului lui Dumnezeu ce te va însoţi zi de zi, găseşte-ţi un timp de linişte şi de meditaţie, ia hotărâri concrete pe care să le pui în practică pentru ca astfel întreaga ta viaţă să se transforme, iar sărbătoarea Naşterii lui Cristos să te găsească mai plin de strălucire şi de pace. Ca în orice călătorie (însă aceasta este una specială) nu uita că nu numai destinaţia este importantă, ci şi drumul ce se parcurge. Pe acest drum vei descoperi numeroasele momente de întâlnire cu Domnul, cel care se face călător cu tine. Bucură-te de prezenţa sa şi împărtăşeşte-o şi cu alţii!

După o călătorie înălţătoare să te bucuri de prezenţa lui Isus şi să vă simţiţi împreună acasă!

Pr. Felix Roca