Ai talent, dar nu ai avut curajul să expui calitățile tale și celor din jurul tău? Atunci Acționarii au talent este exact ceea ce ai nevoie! Cu un strop de fericire și entuziasm ne dorim să facem artă. Ne dorim să aducem armonia între tinerii noștri talentați și să le dăm posibilitatea să-și arate talentele. De aceea propunem această activitate, în stilul Acțiunii Catolice la care ne dorim participare în număr cât mai mare, cu cât mai multe momente artistice.

Te provocăm să împarți cu noi ceea ce ai tu mai frumos și știi să faci mai bine. Într-o atmosferă caldă și prietenoasă te invităm să ne impresionezi cu talentul tău. Suntem convinși că ai multe de arătat. Dacă te pricepi foarte bine la scris, la muzică, dans, pictură sau orice îți trece ție prin minte că poate fi numit artă, locul tău este la Acționarii au talent! Este un concurs la care cu toții vom fi câștigători, căci ne vom distra și vom învăța unii de la alții. Bineînțeles că am pregătit și câteva surprize pentru cei mai talentați dintre acționari.  

Ce trebuie să faceți? Fie că dorești să participi individual, fie dorești sa formezi o echipă cu cei din parohia ta (sau prin fuziuni de parohii), te invităm să te înscrii în formularul de aici până la data de 15 ianuarie 2021. Întâlnirea la care se va desfășura concursul de talente va fi pe 18 ianuarie 2021, ora 20:00, pe platforma Zoom. Deci să vă asigurați din timp că puteți prezenta numărul pregătit, în fața camerei. Link-ul de acces se va transmite în timp util pe emailul comunicat în formularul de înscriere. De asemenea pentru a anticipa eventualele probleme tehnice, participanții sunt rugați să aibă o înregistrare a momentului artistic. Câștigătorul va fi ales de către juriu.

Prin această activitate ne dorim să încurajăm toți tinerii să iasă din zona de confort și să facem împreună o mică sărbătoare în stilul Acțiunii Catolice, care știm cât de mult ne lipsește tuturor. Ne dorim să fim împreună și să ne sărbătorim!

Bănuim că te-ai înscris deja, așa este? Noi abia așteptăm să facem cunoștință cu tine și cu talentul tău! Tineri talentați, mult succes!!

Echipa sectorului tineri