An de an, în a doua săptămână din Timpul Pascal, are loc Săptămâna Spiritualității în Acțiunea Catolică. Ea are obiectivul de a-i ajuta pe membri să intensifice viaţa spirituală punându-l pe Cristos în centul vieţii lor.

În acest an, Săptămâna Spiritualității se desfășoară în perioada 12 – 19 aprilie 2015, și are la bază exortația Sfântului Părinte Francisc Evangelii Gaudium. Motto-ul acestor zile este „Voi toţi sunteţi fraţi!” – Mt 23,8.

În această săptămână propunem membrilor asociației să susţină credinţa lor printr-o reflecţie aprofundată asupra relaţiilor pe care le au cu cei din jurul lor şi să acţioneze în vederea construirii de legături umane întărite de relaţia lor cu Cristos.

Vă invităm să promovați în comunitățile voastre această inițiativă și să luați parte, alături de toți membrii Acțiunii Catolice din Dieceza de Iași, la activități!

Atât propuneri de activități pentru Săptămâna Spiritualității, cât și fragmente din exortația Sfântului Părinte Francisc Evangelii Gaudium găsiți aici.

review different types of tshirts for ladies
Jeans and How to Find a Pair That Really Fit

old fashioned handwriting maneuvers
3 Banks Per Week in 2011

or 2 smaller ones
How to Tell If a Ring Is Real Gold

Or in the words of his commentary
What are your thoughts on wearing a short dress to senior prom