La începutul perioadei de pregătire pentru Învierea Domnului, Acțiunea Catolică „Sfântul Iosif” din Dieceza de Iași propune copiilor, tinerilor și adulților, membri ai asociației și nu numai, un itinerar spiritual pentru Postul Mare și Timpul Pascal.

Itinerarul adresat copiilor este intitulat „Pe cine căutaţi?” şi este organizat săptămânal, pentru ziua de duminică. Materialul este structurat în patru secțiuni distincte: Ascultă!, Meditează!, Întreabă-te! și Acționează!. În acest fel, foaia duminicală va surprinde cele patru puncte de susținere în a înțelege și a aplica mai bine învățăturile din Evanghelie: citirea textului biblic, meditarea lui, întrebările de ajutor și aplicarea învățăturilor printr-un exemplu concret.

Tinerilor li se propune itinerarul cu denumirea „Drumul mântuirii” un parcurs spiritual zilnic, individual. Fiecare tânăr care dorește să trăiască timpul Postului Mare și al Paștelui mai aproape de Dumnezeu va găsi Evanghelia zilei, o meditație pe baza textului biblic, o rugăciune și o propunere pentru ziua respectivă.

Sectorul adulți își continuă activitatea prin foaia lunară „Glasul Acțiunii”, publicație care prezintă, pe lângă textul biblic, meditarea acestuia, rugăciunea și sugestia de angajament, și un model de sfințenie sugestiv pentru luna în curs. Această foaie apare la începutul fiecărei luni și poate fi folosită fie individual, fie în activitățile de grup, pe tot parcursul lunii respective.

Itinerarul pentru tineri este disponibil la adresa: itinerar-postulmare2015.blogspot.ro.

Itinerarul pentru copii poate fi descărcat de aici.

Foaia lunară „Glasul Acțiunii” pentru luna februarie poate fi descărcată de aici. Cea pentru luna martie va fi disponibilă în curând pe site.

Fie ca perioada Postului Mare să fie un timp rodnic și binecuvântat pentru fiecare!

What makes this book so great
Fashion Design Ideas for Kids

who was injured in a cheerleading accident prior to filming
Mom said they look good

green cardamom seeds
Buy Abercrombie Fitch On Earnings Momentum

not too big and not too tight
Les Zazous fashion in nazi occupied France