„Să fiţi toţi în armonie şi să nu fie între voi dezbinări, ca să fiţi desăvârşiţi în acelaşi cuget şi în aceeaşi simţire” (1Cor 1,10). Acest îndemn al sfântului apostol Paul este adresat fiecăruia dintre noi, în mod deosebit în acest an, când sărbătorim Centenarul Marii Uniri.

Cu această ocazie, Acțiunea Catolică „Sf. Iosif” din Dieceza de Iași organizează în perioada 30 august – 2 septembrie 2018, la Mănăstirea Carmelitană din Luncani, jud. Bacău, Campusul unitar diecezan, cu tema Să colorăm viitorul!. Această întâlnire ne oferă ocazia să petrecem împreună un timp special în care să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru strămoșii noștri care au contribuit la Marea Unire din anul 1918. Misiunea de a construi unitatea, armonia și comuniunea revine fiecărui membru al Acțiunii Catolice în vederea unui viitor mai luminos.

Invităm cu bucurie copiii, tinerii și adulții din parohiile în care este prezentă Acțiunea Catolică pentru a trăi împreună aceste zile de sărbătoare cu recunoștință dătătoare de speranță!

Persoanele care doresc să participe sunt rugate să se înscrie până luni, 13 august 2018. Pentru fiecare sector sunt alocate 20 de locuri. Contribuția participanților pentru întreaga perioadă a campusului este:
 100 lei pentru copii – înscrieri aici.
 120 lei pentru tineri – înscrieri aici.
 150 lei pentru adulți – înscrieri aici.

Dorim ca acest campus să fie un moment de comuniune și de creștere spirituală pentru toți!

Vă așteptăm cu drag!

Cristina Mare
președinte diecezan