Iată-ne din nou ajunși la început de an asociativ, mai bucuroși și mai bogați spiritual, cu prieteni vechi și prieteni noi alături! Pornim la un nou drum cu Acțiunea Catolică și, ca în fiecare an, dorim să dedicăm primele zile promovării asociației în rândul comunităților în care activăm, să o facem cunoscută și celorlalți deschizându-le invitația de a se alătura și ei marii familii a Acțiunii Catolice.

Zilele lunii septembrie vor fi astfel zilele porților deschise, perioadă în care asociațiile parohiale trebuie să se descopere comunității. În această perioadă se desfășoară campania de promovare „Îndrăznește să fii ACTiv!”. Membrii sunt rugați să desfășoare activități care să facă asociația cunoscută și care să-i încurajeze pe ceilalți membri ai comunității să i se alăture. Fotografii de la activitățile de informare și promovare a asociației în parohii pot fi trimise la adresa actiuneacatolica@gmail.com. Aceste fotografii vor fi publicate pe pagina oficială a asociației, de unde sunteți invitați să le distribuiți (share).

Se dorește, de asemenea, o promovare și în mediul online, prin intermediul rețelelor de socializare (Facebook). Pe pagina de Facebook a asociației există zilnic activitate pe care membrii AC sunt invitați să o susțină.

Afișul pentru campania de promovare „Îndrăznește să fii ACtiv!” poate fi descărcat de aici.

Mult succes în recrutare! 🙂

but had no idea they’d appeal to so many women
Adult Designer Labels in Kids’ Sizes

Feel free to post requests for particular screenshots
Uncover The Success Secret of the