Mâine începem un an aniversar pentru Acțiunea Catolică „Sfântul Iosif”; sunt 25 de ani de când asociația este în slujba Bisericii, pentru binele lumii și în Dieceza de Iași! Va fi un an de sărbătoare, plin de surprize și evenimente frumoase.

În cadrul acestui jubileu al Acțiunii Catolice vă lansăm o provocare: haideți să arătăm tuturor cât de bogată este experiența noastră în această mare familie, ce lucruri minunate sculptăm împreună, cât de bine ne simțim unii cu ceilalți! Chiar în ziua deschiderii jubileului, 8 decembrie 2016, dăm startul campaniei online de sărbătoare #aciasi25.

Ce trebuie să faceți voi?
Începând cu data de 8 decembrie, împărtășiți amintirile voastre pe platformele de socializare și nu uitați ca de fiecare dată să folosiți hashtag-ul campaniei #aciasi25. Vrem să vedem fotografii îngălbenite de vreme sau proaspăt scoase din cuptor, vrem să citim despre momente hazlii sau amintiri emoționante, vrem să cunoaștem oameni care au lăsat o amprentă în viața voastră, vrem să ne îmbogățim cu mulțimea de lucruri extraordinare pe care le-ați învațat în Acțiunea Catolică!

Sunt 25 de ani în care împreună am crescut, ne-am bucurat, am construit comunități frumoase și am format oameni de caracter. A venit timpul ca și ceilalți să afle despre acestea!