În fiecare a doua săptămână din Postul Mare, Acțiunea Catolică „Sfântul Iosif” din Dieceza de Iași desfășoară activități caritative deosebite cu ocazia Săptămânii Carității.

Anul acesta, Săptămâna Carității se desfășoară în perioada 1 – 8 martie 2015 și are la bază Mesajul Sfântului Părinte pentru Postul Mare 2015: „Unde este fratele tău?” (Gen 4,9). Tema săptămânii este reprezentată de îndemnul „Să fim insule de milostivire în mijlocul mării indiferenței!” iar obiectivul principal este acela de a trăi intens perioada Postului Mare prin lupta împotriva oricărei forme de indiferență față de necesitățile aproapelui.

Ne dorim ca această inițiativă să fie promovată în parohii și activități în acest scop să fie desfășurate atât în grupurile de Acțiune Catolică parohiale cât și împreună cu întreaga comunitate!

Vă dorim tuturor un post rodnic, care să vă apropie de Dumnezeu și de iubirea Sa infinită!

Atât propuneri de activități pentru Săptămâna Carității, cât și Mesajul Sfântului Părinte Francisc pentru Postul Mare 2015 găsiți aici: https://www.aciasi.ro/wp-content/uploads/dlm_uploads/2015/02/saptamana-caritatii-2015.pdf

you can focus on creative studio pictures or on site shoots
Home Remedies to Prevent Early Signs of Eye Aging

pattern reorganisation
La Quinta Inn Suites Irvine Spectrum

opinion account
American Women New Hair Color Trend

blueberry republic co-workers loved 50
APPL IWatch About Data First