Ca în fiecare an, în luna ianuarie, membrii Acțiunii Catolice, copii, tineri și adulți, se adună pentru a se ruga împreună și pentru a aprofunda această tematică, în cadrul Săptămânii Păcii, de acum tradiție a asociației noastre.

Activitățile de anul acesta, care se vor desfășura în perioada 11 – 18 ianuarie 2015, au la bază mesajul Sfântului Părinte Francisc pentru celebrarea celei de-a 48-a Zile Mondiale a Păcii 1 ianuarie 2015: Nu mai sunteți sclavi, ci frați. Într-o lume în care încă există conflicte majore, războaie, nedreptăți, fiecare este încurajat să înțeleagă aceste realități și să își aducă propriul aport în construirea unui cadru de pace și bună înțelegere.

Vă invităm să promovați în comunitățile voastre această inițiativă și să luați parte, alături de toți membrii Acțiunii Catolice din Dieceza de Iași, la activități!

Atât propuneri de activități pentru Săptămâna Păcii, cât și Mesajul Sfântului Părinte Francisc pentru celebrarea celei de-a 48-a Zile Mondiale a Păcii 1 ianuarie 2015 găsiți aici.

Pick shoes and boots for the celebrities
My Goddess The Movie Original Soundtrack

and the tops of the feet
A Timeless Fashion Accessory for Everyone