Dragi prieteni,

Duminică 7 decembrie, chiar înainte de Solemnitatea Neprihănitei Zămisliri, vom trăi împreună sărbătoarea adeziunii. Adeziunea este o alegere liberă, un gest care vine din inimă, o promisiune încărcată de dorinţa unei lumi mai bune şi de o angajare pentru a contribui la înfrumuseţarea ei. Adeziunea este o sărbătoare, în primul rând pentru că celebrarea ei are loc în cadrul sfintei Liturghii, apoi pentru că este trăită împreună cu alte persoane care împărtăşesc acelaşi ideal şi care sunt dispuse la aceaşi muncă de construire a unei lumi noi. Departe de a fi pur formalism, adeziunea înseamnă bucuria de a aparţine unei asociaţii care are ca mamă Biserica şi care se lasă de ea îndrumată şi încurajată.

Pentru acest an asociativ ne sunt călăuză îndemnurile Papei Francisc de a fi DISCIPOLI-MISIONARI, ÎN ORICE TIMP ŞI ÎN ORICE LOC. Comunităţile noastre parohiale, satele şi oraşele noastre, locurile de muncă, şcolile, universităţile etc. au nevoie de prezenţa noastră semnificativă, au nevoie de mărturia noastră de credinţă, speranţă şi iubire! Nu este pură retorică! Nu putem fi cu adevărat ucenici ai lui Cristos, dacă nu suntem misionari, dacă nu purtăm în lumea bucuria şi împlinirea pe care ne-o dă credinţa!

Entuziasmul adeziunii creşte ştiindu-ne uniţi cu atâţia prieteni din Acţiunea Catolică din România şi din Forumul Internaţional al Acţiunii Catolice. Suntem o mare familie şi tocmai de aceea misiunea noastră trebuie să dea roade multe în Biserică şi în societate.

Vă dorim din toată inima să trăţi cu emoţie depunerea adeziunii sau reînnoirea ei, să găsiţi energii noi pentru a fi de folos Bisericii şi societăţii, să redescoperiţi mulţumirea ce vine din slujire, dar, mai ales, să creşteţi în credinţă prin tot ceea ce faceţi în Acţiunea Catolică!

Pr. Felix Roca

Adriana Ianuş

Comparable store sales growth will come in the mid single digits
miranda lambert weight loss How To Stylishly Wear Women s Suits In The Office

He might have assumed he was about to commit temporal suicide
rob kardashian weight lossWays to Wear Leg Warmers

and he formed the opinion that whatever had made them
How to Apply the Hot Color of 2010 in Your Home

good form innovation educational instituations found in european union
Bright Bold and Beautiful Womens sandals are the Hot trend for 2012