Dragi asistenți spirituali, dragi părinți, dragi animatori, copiii au nevoie de ajutorul nostru pentru a putea parcurge Postul Mare și Timpul Pascal într-un mod cât mai frumos.

Dragi copii, echipa sectorului copii a Acțiunii Catolice s-a gândit mult la voi și a realizat un itinerar care să vă ajute în acest timp al Postului Mare să simțiți cât de plăcut este în brațele lui Isus. Căci tema itinerariului În brațele lui Isus este de fapt o realitate minunată pe care dorim să o trăim pentru toată viața noastră pentru că ne provoacă să experimentăm un loc privilegiat unde se poate așeza un copil, un creștin: în brațele lui Isus.

Așadar, dacă dorim să stăm în brațele lui Isus, va trebui să îmbunătățim relațiile noastre cu ceilalți oameni. În acest drum al nostru ne va sta alături cuvântul lui Dumnezeu propus pentru fiecare duminică din Postul Mare și din Timpul Pascal, însoțit de o scurtă meditație, de un îndemn și de propuneri concrete pentru fiecare săptămână.

Să trăim cu credință acest timp special al Postului Mare, recunoscându-l pe Cristos în Cuvânt, în Euharistie, în Biserică, în cei de lângă noi, în viața noastră, pentru ca sărbătoarea Învierii să ne găsească în brațele lui Isus!

Întregul itinerar poate fi descărcat de aici.

Cristina Mare